Bambye

Teenage Mutant Ninja Turtles – Țestoasele Ninja

April O’Neil este o reporteră de teren în căutarea senzaționalului. Ea asistă ți participă intens în diferite zone unde au loc tentative criminale cu bombe și jafuri. Ea asistă de asemenea la unele salvări spectaculoase care o pun pe gânduri. Datorită perspicacității și a curajului datorat curiozității, ea găsește țeștoasele ninja. Astfel îi cunoaște pe Donatello, Raphael, Leonardo, Splinter și pe șeful acestora.

April are ocazia nu doar să sprijine binele dar și să-și atragă diferite tipuri de public ce sunt clasificate în funcție de interesul manifestat de persoană/ individ față de problemele apărute.

Publicul apatic este publicul care se mobilizează cu greu, rar, dar nu scoate fi scos din ecuația de calcul pentru că are și el un cuvânt important de spus. Acest public este cel care urmărește anumite emisiuni, știri doar pentru a i se confirma propriile păreri.

Publicul tuturor problemelor este un public interesat de tot și de toate. Acesta de cele mai multe ori este și vocal, lăsând impresia că fiecare problemă este importantă și nu se poate amâna, fiind o chestiune de viață și de moarte. Publicul unei singure probleme este reprezentat de un public activ, care alege din multitudinea de probleme una singură, căreia decide să-i acorde toată atenția, ori de câte ori subiectul revine în dezbatere. Acest public urmărește toate posturile de televiziune care dezbat problema care-l interesează chiar dacă nu este de acord cu părerile tuturor comunicatorilor. Publicul subiectelor fierbinți este acel public al subiectelor dezbătute la mass-media în general, la televizor în special, de obicei aparținând aceluiași canal. Acest public merge pe principiul ”conform căruia mijloacele de comunicare în masă nu-ți pot spune cum să gândești, dar îți arată la ce anume să te gândești”.

Șefa ei, Bernadette Thompson o concediază pentru că o consideră neserioasă și este convinsă de corupția locală. Cameramanul ei, decide să fie alături de ea, pe cont propriu. Astfel ajung să se lupte cu The Shredder și Clanul Piciorului care au pus mâna pe tot ce era important în orașul N.Y., începând cu poliția și presa, ajungând și la politicieni.

April împreună cu cameramanul ei și țestoasele ninja împreună cu coordonatorul lor, luptă pentru a elibera orașul din ghearele corupției și a persoanelor ce doresc puterea infinită.

Uneori avem impresia că doar prin super-eroi putem aduce liniște și pace, nu doar în viața, în căminul nostru ci chiar în orașul în care locuim. Viața este într-o continuă schimbare, așa precum sunt și caracterele persoanelor pe care le întâlnim pe cărările destinului.

Omul este schimbător, poate azi își dorește o putere totală, ca apoi în timp să descopere că prin ceea ce deține este doar iluzie și o povară greu de digerat. Puterea nu constă în bani, valori, ci în ceea ce gândim, cum interacționăm cu cei din jurul nostru. Dacă reușim să trecem peste obstacole și să rămânem cu sufletul pur, fără a avea măcar o tendinâă cât de mică de a distruge ceva sau pe cineva, suntem mai mult decât super-eroi.

Totul depinde de om, de gândurile pe care le are și de modul în care, poate chiar în ultimul moment, poate opri detonarea unei bombe ce poate distruge nu doar lumea înconjurătoare, mediul din jur ci chiar existența și rolul societății în cadrul unei comunități, ca o ecuație în care necunoscutele nu sunt ușor de definit.

Teenage Mutant Ninja Turtles – Țestoasele Ninja, SUA,

Distribuție: Megan Fox, Jeremy Howard, Alan Ritchson, William Fichtner, Johhny Knoxville, Whoopi Goldberg, Tony Shalhoub, Derek Mears, Will Arnett,

Regia: Jonathan Liebesman,

Producător: Gama Entertainment Partners,

Anul apariției: 2014,

Gen: ACȚ, AV, C, SF, Fantastic,

Durată: 101 min,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*